Benieuwd naar het gezicht achter
SG-Admin?

Als jouw virtuele rechterhand werken we nauw samen. Duik hieronder verder in mijn verhaal en ontdek of we een match kunnen zijn.

Hallo, ik ben sara

Een enthousiaste dertiger, vriendin van Niels en mama van een zoontje Loe en dochtertje Aava.

Met mijn achtergrond en ervaring in boekhoudkantoren en bedrijven, heb ik besloten om mijn eigen pad te volgen en freelancer in administratie te worden. Als virtual assistant werk ik voornamelijk vanop afstand, maar ook ter plaatse kom ik graag eens even langs.

Veel ondernemers hebben een hekel aan administratie of schuiven het van zich af. Ik vind het geweldig om te doen! Binnen SG-Admin doe ik niets liever dan ontzorgen, plannen, to do’s afvinken en administratieve structuur aanbrengen.

Ik nodig je uit om mijn website verder te verkennen en meer te ontdekken over wat ik voor je kan betekenen.

Waarom kiezen voor een freelancer in administratie of een virtual assistant?

Als freelancer bied ik professionele service op maat. Maar enkele uren per week ondersteuning nodig? Of wat meer tijdens drukke periodes? Dat kan! Misschien heb je maar één project waar je hulp bij nodig hebt? Of herhalende opdrachten? Ook hier kan SG-Admin je bij helpen. Ik werk voornamelijk vanop afstand, maar ik kan eventueel ook ter plaatse komen. Samen vinden we de gepaste service op maat.

Ik ontzorg je van alle taken zodat je meer tijd over houdt voor de kerntaken van jouw bedrijf. Gedaan met administratie ’s avonds na de uren. Je moet niemand extra in dienst aannemen, je betaalt enkel voor de uren die effectief gepresteerd zijn. Tijd en geld bespaard! Handig toch, dus waar wacht je nog op? 

 

opleiding:

Toegepaste Economische Wetenschappen (UHasselt)

Master Fiscaliteit (KU Leuven)

Persoonlijke waarden:

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid, groei, zorgzaamheid, efficiëntie, spontaniteit, vertrouwen

levenslessen:

Geniet van het hier en nu en probeer te leven in het moment. Zorg ook goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Work with me

Freelance Administratie - Virtual Assistant

Graag ontzorg ik je van alle administratie. Denk hierbij aan offertes, facturen en betalingen. Maar ook aan de maandelijkse personeelsadministratie.

ik wil graag ondersteuning bij mijn facturen en betalingen

ik zoek iemand voor de maandelijkse loonadministratie

ik wil meer administratieve structuur en weet niet hoe eraan te beginnen